Rakennussuojelu ja rakennetun ympäristön hoito –kurssi syksyllä 2022

Oulun yliopiston Arkkitehtuurin yksikkö järjestää syyslukukaudella 2022 arkkitehtuurin historian ja korjaussuunnittelun aineryhmässä maisteriopiskelijoille suunnatun Rakennussuojelu ja rakennetun ympäristön hoito –kurssin. Kurssin kohdealueeksi on tänä vuonna valittu Martinniemi.

Kurssilla tehdään kaksi kenttäpäivää Martinniemessä. Kenttäpäivien aikana opiskelijat ja opettajat kiertävät alueella ja dokumentoivat aluetta valokuvin. He myös juttelevat kenttäpäivien lomassa mielellään paikallisten asukkaiden kanssa. Kenttäpäivät ovat maanantaina 12.9. ja 10.10. Tukikohtana tauoilla toimii Kerhola.

Lisätietoja oheisesta tiedotteesta: https://www.maakinenmartinniemi.fi/wp-content/uploads/2022/09/Tiedote-Rakennussuojelu-ja-rakennetun-ympariston-hoito-kurssista-2022.pdf